Interieuradvies
aan huis

Interieuradvies aan huis voor particulieren

Als interieurstyliste werk ik hoofdzakelijk voor professionele klanten, maar deel ik mijn passie en ervaring voor interieurstyling ook met particulieren. Ben je op zoek naar interieuradvies aan huis? Kom hier alvast te weten waarom je bij mvw merchandising & styling in de allerbeste handen bent.

Hoe kan ik je helpen?

Je eigen huis of vakantiewoning inrichten? Dat blijkt lang niet zo eenvoudig te zijn. Vind je het moeilijk om al jouw interieurideeën en stijlvoorkeuren om te zetten in de realiteit? Dan help ik je graag bij het waarmaken van de interieurstyling van je woning of tweede verblijf. Een bepaalde ruimte voorzien van de juiste sfeer, meubels en accessoires of de volledige woonruimte herinrichten naar jouw smaak en stijl? Alles kan!

AnsPhotography_2021_business_MicheleVanWambeke_social_6P6A8449
AnsPhotography_2021_business_MicheleVanWambeke_social_6P6A8449

Hoe kan ik je helpen?

Je eigen huis of vakantiewoning inrichten? Dat blijkt lang niet zo eenvoudig te zijn. Vind je het moeilijk om al jouw interieurideeën en stijlvoorkeuren om te zetten in de realiteit? Dan help ik je graag bij het waarmaken van je droominterieur. Een bepaalde ruimte voorzien van de juiste sfeer, meubels en accessoires of de volledige woonruimte herinrichten naar jouw smaak en stijl? Alles kan!

AnsPhotography_2021_business_MicheleVanWambeke_social_6P6A7904

Hoe ga ik te werk?

Als onafhankelijke interieurdesigner – dus niet gebonden aan een speciaalzaak of merk – kijk ik in de eerste plaats naar jouw woning en de specifieke wensen die je hebt. Op die manier formuleer ik een onafhankelijk en neutraal interieuradvies.

Wil je jouw (vakantie)huis omtoveren tot een Scandinavisch interieur? Of droom je van een gezellige thuiswerkplek? Dan ga ik graag voor je aan de slag:

Ik kom bij je langs en bekijk de ruimte(s) met eigen ogen om alle mogelijkheden in kaart te hebben.

Ik peil naar jouw wensen en noden (stijl, meubels, …).

Indien je dit wenst werk ik een gepersonaliseerd 3D-interieurvoorstel uit waarbij verschillende lay-outs visueel tot leven komen.

Ik verzorg de uiteindelijke styling van a tot z (eventueel inclusief het shoppen van de meubels).

Kortom: mvw merchandising & styling maakt het verschil, ook bij jou thuis!

Boek hier jouw interieuradvies aan huis

Je woonkamer opfrissen? Of je buitenverblijf smaakvol inrichten? Reken met een gerust hart op het interieuradvies aan huis door mvw merchandising & styling. Van het eerste ontwerp tot het allerlaatste detail: ik laat het interieurplaatje helemaal kloppen!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
DD slash MM slash JJJJ
Toestemming*
Scroll naar top