wie ben ik

Gepassioneerd visual merchandiser en styliste.

Als visual merchandiser heb ik een carrière van meer dan 20 jaar achter de rug in de retailsector. Mijn specialisatie hierin is interieur en decoratie.

Daarnaast heb ik jarenlange ervaring opgebouwd als styliste in de modesector. Hierbij stond ik zowel in voor de organisaties van modeshows als de accessoirisatie en fotoshoots.

Ook in bloemsierkunst ben ik thuis, ik gaf jarenlang workshops bloemschikken waarin ik voortdurend op zoek was naar de juiste kleurencombinaties en composities.

Verder ben ik een echte foodie: culinair genieten en koken zijn mijn passie. Ik volg dan ook nauwgezet alle trends in de gastronomie waarbij de presentatie op het bord en het interieur van het restaurant mijn speciale aandacht trekt.

Recentelijk ben ik me ook gaan toeleggen op vastgoedstyling, wat helemaal in de lijn ligt van mijn andere passies en talenten. Mijn hands-on mentaliteit maakt mij tot een echte problemsolver.

Visie

Sfeer creëren en mensen inspireren is mijn passie.
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
Klanten verleiden en aanzetten tot kopen en dit zonder de identiteit van uw bedrijf/produkten uit het oog te verliezen maar deze juist te versterken.
Verkopen is onderscheiden en verleiden.